Jordi

Arnau

Espuga

Arnau Espuga - geganta Violant de Torrefarrera

JORDI ARNAU ESPUGA

Soc un jove constructor d’imatgeria festiva de les Borges Blanques. Seguint la meva passió i les meves inquietuds artístiques, l’any 2016 em vaig graduar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Tot i això, la meva carrera artística la vaig iniciar uns quants anys abans, creant des de zero diferents gegants i capgrossos per diversos indrets i poblacions de Catalunya, compaginant aquesta tasca amb els estudis. 

He seguit perfeccionant la tradicional tècnica del cartró-pedra. Una tècnica històrica coneguda per la seva lleugeresa, fàcil restauració i capacitat escultòrica i volumètrica. Per altra banda, també ofereixo la possibilitat de realitzar aquestes figures en fibra de vidre i polièster, tècnica idònia per a suportar les inclemències del temps. 

Totes les escultures són plenament personalitzades i exclusives. Per aquest motiu, cal un estudi previ de concepte i disseny. Mantenir el contacte constant amb les persones que em fan confiança per a poder fer realitat les seves idees és una peça clau per a garantir l’èxit en cadascun dels projectes i les diverses parts del procés de creació: des del modelat amb argila fins a la seva posterior i final policromia. 

Posa’t en contacte

630 645 781

 jordiarnauespuga@gmail.com